Leiden Healthy Society Center (LHSC) Kennisfestival

Start date
End date

In Leiden bundelen veel organisaties hun krachten om Leiden één van de meest gezonde steden van Nederland te maken. Maar hoe pakken ze dit aan?

Het Leiden Healthy Society Center (LHSC) nodigt je uit voor hét Leids Kennisfestival over gezondheid en welzijn, gehouden op zaterdag 22 juni in de sfeervolle Hooglandse Kerk.

Ontdek de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en welzijn in Leiden tijdens dit interactieve festival. Doe de welzijnscheck, analyseer je beweegpatronen en ervaar hoe virtual reality jouw gezondheid kan bevorderen, plus nog veel meer leuke activiteiten geschikt voor jong en oud.

Het Kennisfestival is onderdeel van de Life Sciences & Health Week, een week vol evenementen rondom kennis, gezondheid en welzijn. Toegang tot het Kennisfestival is gratis en het programma loopt van 13:00 tot 17:00 uur. De feestelijke opening van de Life Sciences & Health Week vindt plaats om 14:00 uur. Mis het niet!

 

Save the date LHSC Kennisfestival 22 Juni