Save the Date: 16 november - Lifestyle4Health Conferentie

Op 16 november 2022 organiseren Vereniging Arts en Leefstijl, Coöperatie Menzis, Leiden University Medical Center en TNO namens het Lifestyle4Health platform het 5e jaarlijkse Lifestyle4Health congres.

Centraal staat het verbinden van wetenschap en praktijk, zodat inzichten met betrekking tot leefstijlgeneeskunde optimaal kunnen worden ingezet om de gezondheid van medewerkers en hun werkomgeving te bevorderen. Gerenomeerde experts delen hun ervaring en perspectief op het gebied van gezondheidswetenschappen en de behandelpraktijk.

Een greep uit het programma:
- Lex Burdorf (hoogleraar Maatschappelijke Gezondheidszorg aan de Erasmus University Rotterdam) zal spreken over de wisselwerking tussen gezondheid en werk.

- Maria Hopman (Hoogleraar Integratieve Fysiologie aan het Radboudumc) geeft een lezing over de effecten van leefstijl (en nachtwerk) op gezondheid en chronische ziekten.

- Cécile Boot (Hoogleraar Societal Participation & Health verbonden aan het Amsterdam UMC) presenteert rondom het thema ‘Gezond werken: kwetsbaarheid als kracht.’

Lifestyle4Health Conferentie

Andere sprekers zijn o.a. dr. Ernst Jungens, dr. Tessa Kouwenhoven-Pasmooij, dr. Wilma Smit, dr. Pauline Ottervanger, Rogier Hoenders, MD, PhD, Hayke van Valburg, en Jacqueline van der Wielen-Jongen MD.

Aan het einde van de middag vindt een aantal rondetafelgesprekken plaats over regionale samenwerking en de rol van werkgevers.

Het congres vindt hybride plaats. Neem deel met je collega op je eigen locatie of ontmoet elkaar in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor het fysieke congres zijn maximaal 150 plaatsen beschikbaar. Wilt u zich inschrijven of graag meer informatie? Klik hier.