Leids Kennisfestival

Start date
End date

In Leiden bundelen veel organisaties hun krachten om Leiden één van de meest gezonde steden van Nederland te maken. Maar hoe pakken ze dit aan?

Het Leiden Healthy Society Center (LHSC) nodigt je uit voor hét Leids Kennisfestival over gezondheid en welzijn, gehouden op zaterdag 22 juni in de sfeervolle Hooglandse Kerk.

Ontdek de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en welzijn in Leiden tijdens dit interactieve festival. Bezoek een mobiel MRI-apparaat en de Bus to the Future. Kom abseilen of doe de welzijnscheck, onderzoek je eigen beweeggedrag en verbeter je gezondheid met virtual reality en nog veel meer! Ook zijn er interessante mini-colleges van Leidse gezondheidsexperts. Speciale gastspreker is Erik Scherder professor in de neuropsychologie en bekend van vele televisieoptredens en de app Ommetje.

De activiteiten zijn gratis en geschikt voor alle leeftijden. Bekijk het totale programma op www.leidskennisfestival.nl

Het Kennisfestival is onderdeel van de Life Sciences & Health Week, een week vol evenementen rondom kennis, gezondheid en welzijn. Toegang tot het Kennisfestival is gratis en het programma loopt van 13:00 tot 17:00 uur. De feestelijke opening van de Life Sciences & Health Week vindt plaats om 14:00 uur. Mis het niet!

Kennisfestival