Festival Gezond Verstand

Start date
End date
Location
Provinciehuis Zuid-Holland, 2596 AW Den Haag

We weten al veel over wat er nodig is voor een schone leefomgeving die uitnodigt om te bewegen, gezond te eten en elkaar te ontmoeten. Ook weten we welke milieufactoren we moeten aanpakken. Wat betekent dit voor Zuid-Holland?

Als we met al die kennis en ervaring een gezonder Zuid-Holland willen realiseren hebben we elkaar hard nodig. Daarom slaan de Provincie Zuid-Holland, Alles is Gezondheid, iPH, IVN, LDE, Medical Delta en lokale GGD’en de handen ineen. Samen nodigen we je uit voor het Festival Gezond Verstand.

Het festival brengt mensen bij elkaar vanuit gemeenten, kennisinstellingen, GGD, woningcorporaties en het bedrijfsleven. Samen kunnen we onze impact vergroten. Op het festival kun je ervaren hoe breed het thema gezondheid is. In themagerichte workshops kun je je eigen kennis verrijken met kennis van anderen. En je kan er voelen, proeven en ervaren hoe inspirerend samen werken aan gezondheid kan zijn.

Het programma en inschrijving volgt later. Maar zet alvast donderdag 16 februari 2023 van 13.30-17.30 uur op het Provinciehuis in Den Haag in je agenda. Dan zie we elkaar bij het Festival Gezond Verstand.